measol-ebil.jpg

Företag

Easee Charge

Din bostadsrätts- eller samfällighetsförening kan enkelt förbereda sina garage och parkeringsplatser för en skalbar installation av laddboxar. Föreningen står för de förberedande elinstallationerna. Därefter kan laddboxarna installeras i takt med medlemmarnas behov. Föreningen bestämmer hur kostnaderna för laddboxarna skall fördelas, gemensamt eller om respektive medlem står för kostnaden för sin laddbox.

Morgondagens behov är större än dagens behov. Vår lösning säkerställer redan från början att alla parkeringsplatser enkelt och kostnadseffektivt kan utrustas med en laddbox.

measol-ebil-laddning.jpg
measol-elbil.jpg

Erbjudande

Det pågår en ständig utveckling av våra system för att möta de snabbföränderliga behov som uppstår runt elbilsladdning. EasyCharging erbjuder smarta lösningar med såväl last- som fasbalansering. Detta säkerställer att man i de flesta fallen inte behöver utöka sitt befintliga elabonnemang. Effekten till laddningsstationerna ställs in automatiskt och fördelas jämnt mellan faserna vilket gör att ni kan få upp till 66% högre nyttjande av befintligt elabonnemang än med andra system som inte har fasbalansering. För att skydda huvudsäkringarna kan även en effektvakt, s.k. Easee Equalizer installeras.

Intresseanmälan

Klicka eller dra filer hit för att ladda upp. You can upload up to 5 files.

Frågor & svar

Hur lång är leveranstiden?

Hur snabbt kan jag ladda bilen?

När får jag min faktura för den installerade laddboxen?

Vad innebär en standardinstallation?

Kontakta oss
Kontakta oss