Skiss

Om oss

Vi är experter på klimatsmarta solenergiprodukter som bidrar till en bättre miljö och lägre energikostnader. Soltech Energy äger 100 % av Measol.

Vår specialitet är att leverera montage av mycket hög kvalitet. I grunden är vi en monteringsfirma för solceller, där vi samarbetar med ett flertal olika solcellsföretag som enbart säljer lösningarna.

Vi erbjuder energilösningar

Measol grundades 2011 och har fokuserat på att vara experterna på marknaden kring solceller och installationerna. All personal som används under våra installationer är egna anställda från montör till elektriker och tar hand om allt från start till mål. Vi ser även över helheten kring energilösningarna som batteri, laddbox och IMD lösningar. Under 2021 installerade vi runt 500 anläggningar och under 2022 runt 800 anläggningar, av alla olika storlekar mot privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Våra tjänster

Vi erbjuder installation av solceller och elbilsladdning. Vi har egna installatörer och samarbetar med utvalda leverantörer för att kunna erbjuda den bästa laddstationen eller solcellsanläggningen utefter vad just du har för förutsättningar. Measol installerar tryggt och säkert för företag, föreningar, privatpersoner, och laddboxar för publika parkeringar.