Skiss

Om oss

Vi är experter på klimatsmarta solenergiprodukter som bidrar till en bättre miljö och lägre energikostnader. Sedan 27 augusti 2020 äger Soltech Energy Measol (Miljö & Energi Ansvar Sverige AB) till 60% och resterande 40 % ägs av Marcus Nylund, Andrej Stålstierna och Dennis Nilsson.

Vår specialitet är att leverera miljövänliga och funktionella solenergiprodukter med mycket hög kvalitet. I grunden är vi en monteringsfirma för solceller, där vi samarbetar med flertal olika solcellsföretag som enbart säljer lösningarna.

Vi erbjuder energilösningar

Measol grundades 2011 och har fokuserat på att vara experterna på marknaden kring solceller och installationerna. All personal som används under våra installationer är egna anställda från montör till elektriker och tar hand om allt från start till mål. Vi ser även över helheten kring energilösningarna som batteri, laddbox och IMD lösningar. Under 2018 installerade vi runt 140 anläggningar och under 2019 runt 180 stycken anläggningar, av alla olika storlekar mot privata, företag och bostadsrättsföreningar.

Våra tjänster

Vi erbjuder tjänster inom solceller och elbilsladdning. Vi har egna installatörer och samarbetar med utvalda leverantörer för att kunna erbjuda den bästa laddstationen eller solcellsanläggningen utefter vad just du har för förutsättningar. Measol installerar tryggt och säkert för företag, föreningar, privatpersoner, och laddboxar för publika parkeringar.