Integrera solen i vardagen

En solcellsanläggning gör dig helt eller delvis självförsörjande på el och blir snabbt betydligt billigare än att köpa el från det fasta elnätet. De första solcellerna tillverkades redan för över femtio år sedan och i Skandinavien har det länge varit vanligt att använda solenergi för fritidshus, båtar och husvagnar. En sådan solcellsanläggning består av solcellspanel, batteri och laddningsregulator och försörjer belysning, radio och TV, kyl och frys med mera.

Med mer avancerad teknik är det i dag möjligt att nätansluta anläggningen, få ut betydligt mer energi och göra besparingar också på riktigt stora byggnader. Vi hjälper dig med solceller som passar just din fastighet.

Vi skräddarsyr

Det finns inga fördelar med färdiga paketlösningar. Alla byggnader har olika förutsättningar när det gäller tak, lutning, väderstreck och skuggförhållande.

En paketlösning kan innebära att du inte får ut så mycket energi som du förväntar dig av din anläggning. Därför erbjuder vi inga färdiga paket. I stället skräddarsyr vi varje anläggning i samråd med dig som kund och därför får du också den bästa lösningen efter ditt behov utan kostnadsöverraskningar.