Ensto One Home

Ensto One Home är en superenkel laddare för din dagliga laddning. Den eleganta och hållbara designen döljer en supersmart laddplattform som är perfekt för både hemmet och arbetsplatsen. Ensto One Home har energimätare, LAN anslutning för uppkoppling till olika molnlösningar, lastbalansering och RFID. Den är utrustad med inbyggd personskyddsbrytare-A samt DC övervakning.

Charge Amps Halo

Med en unik design från Koenigseggs egen design får du funktion och utseende i ett paket. Halo har LED-belysning som guidar dig i mörkret, en fast kabel om 7,5 meter som är flexibel och böjbar även i temperaturer ner till -25 °C, ett extra uttag för kupévärmare och marknadens högsta IP-klassning (IP 66). Helt enkelt en komplett laddstation som på riktigt är skapad för vårt hårda nordiska klimat.

Zaptec Go

Med utgångspunkt i ledande nordisk grön teknik är Zaptec Go en av de minsta 22 kW-laddare på marknaden, och den är lika smart på insidan som den är enkel på utsidan. Zaptec Go har diskret belysning för de mörkare dagarna på året. Den är fullmatad med den allra senaste tekniken, och alltid uppkopplad med WiFi eller 4G för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna.